U Žarovnici održan malonogometni turnir u spomen na poginule branitelje

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 27.08.2013. 09:10

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

U znak sjećanja na poginule branitelje Tomu Jambora, Josipa Kapustića i Stjepana Vusića, prošlog je vikenda održan osmi po redu malonogometni turnir.

Program prisjećanja na poginule branitelje započeo je u subotu 24. kolovoza svetom misom koju je u Kamenici predvodio biskup mons. Josip Mrzljak i polaganjem vijenaca na grobove branitelja.

Usprkos lošem vremenu, mještani i obitelji poginulih okupili su se istog dana na igralištu u Žarovnici gdje je gradonačelnik Marijan Škvarć službeno otvorio dvodnevni Memorijalni turnir.

Nazočnima su se obratili Ljudevit Cikač i Vladimir Debeljak predsjednik i zamjenik predsjednika Koordinacije braniteljskih udruga iz Domovinskog rata Gradova Ivanca i Lepoglave ujedno  i organizatori turnira.

Prvog dana turnira, 10 prijavljenih ekipa natjecalo se na igralištu u Žarovnici, dok je nastavak turnira odigran u Jerovcu sljedećeg dana. U finalnom susretu prvo mjesto je zauzela ekipa Žarovnica II, drugo DŠR Lančić-Knapić, a treće mjesto je pripalo ekipi Žarovnica I.

Najboljim igračima uručene su prigodne nagrade.

Pokrovitelji turnira su Grad Lepoglava i Grad Ivanec.

Komentari