Utakmica Varteksa i biškupečke Mladosti koja će usmjeriti tijek prvenstva

Objavljeno: 01.09.2012. 16:53

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Varteks i biškupečka Mladost uvjerljivo su otvorili prvenstvo i istaknulo se kao glavni kandidati za osvajanje naslova prvaka u Drugoj županijskoj nogometnoj ligi Istok. No, u trećem kolu jedna od ekipa neće ostati na stopostotnom učinku pošto je ždrijeb odredio njihov međusobni sraz.

Na igralištu u Jalkovcu Varteksu sigurno neće nedostajati glasna podrška White stonesa.

- Momčadi su podjednake i rezultat iz Kupa, gdje smo mi slavili 4:1, ne treba ništa značiti. Nedjelji dvoboj bit će potpuno novi susret, otvoren s obje strane, s puno prigoda za golove. Ipak, Varteks je u laganoj prednosti zbog domaćeg terena i želje za uzvratom - rekao je najstariji pojedinac Mladosti i legendarni napadač Varteksa, Branko Lađević.

Veteran Lađević, koji je u svojoj karijeri osim za Varteks igrao za Istru i Budućnost iz Hodošnana, a kao trener na varaždinskoj Slobodi trenirao jednog od najmlađih pojedinaca Varteksa, Davida Matučeca.

Upravo će Lađević i Matučec u nedjelju voditi bitku u sredini terena protiv, a onaj tko u tom dijelu igre bude uspješniji daleko je bliže konačnoj pobjedi.

- U utakmicu moramo ući motivirano i željni pobjede jer jedino tako možemo dobiti susret. U sredini će se voditi ključna borba, ali moramo i dobro zatvoriti bokove, gdje nam također prijeti velika opasnost - zaključio je vezni igrač Varteksa, David Matučec.

Komentari