Varaždinske Kokice u Zagreb kreću po nove prvenstvene bodove

Piše: Zvonka Keliš

Objavljeno: 20.09.2013. 18:29

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Nakon što su novu rukometnu sezonu otvorile sigurnim slavljem nad rukometašicama Dugoga Sela, igračice varaždinske Koke okrenule su se uigravanju za nov ogled 1. HRL za žene u sklopu kojeg će nove prvenstvene bodove tražiti protiv ekipe zagrebačke Trešnjevke.

Varaždinske Kokice protekle su subote zakoračile u novu sezonu 1. HRL za žene te su na domaćem terenu u uistinu zanimljivom ogledu s debitanticama u Ligi, igračicama Dugoga Sela, osigurale svoje prve ovosezonske bodove.

Bolje su igračice Nevena Hrupeca bila s tri pogotka razlike (26:23) stoga razloga za nezadovoljstvo nije bilo.

Nakon dugih i uspješnih priprema i uigravanja za novu sezonu te prvoga slavlja na domaćem terenu ova mlada ekipa Koke u subotu će u sklopu drugoga kola zaigrati u gostima kod rukometašica Trešnjevke.

Dobre, stare suparnice Varaždinki na otvaranju su sezone pokleknule u gostima kod ekipe Splita 2010 te će pred svojim navijačima zasigurno upregnuti još više kako bi upisale svoja prva dva ovosezonska boda.

No, s druge strane terena Kokice, koje se nalaze u onom pravom naletu, nikako im neće olakšati posao te će dati sve od sebe kako bi se kući vratile s još jednim važnim i vrijednim slavljem.

Susret drugoga kola 1. HRL za žene između Trešnjevke i ŽRK Koke na rasporedu je u subotu u 16 sati.

Komentari