Mikac: I sami ćemo istražiti što se dogodilo u Varaždincu

Piše: evarazdin

Objavljeno: 02.05.2011. 16:14

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Foto: Željko Hajdinjak / CROPIX

Policijska akcija u «Varaždinskim vijestima» glavna je tema svih razgovora u gradu Varaždinu.

Zamjenik varaždinskog gradonačelnika Slobodan Mikac, inače predstavnik grada Varaždina u Skupštini Varaždinskih vijesti, rekao nam je da nema konkretnih informacija o događanjima u «Varaždinskim vijestima».

- Ako je bilo nezakonitosti mi ćemo se sami potruditi da istražimo što se dogodilo i tko je za to odgovoran, jer je to u interesu Grada Varaždina koji je vlasnik više od 20 posto dionica Varaždinskih vijesti. Znam da je bilo nekih istražnih radnji i obavijesnih razgovora no nisam upoznat što policija i DORH istražuju - naglasio je Mikac

>> Uhićeni čelni ljudi Varaždinskih vijesti

Ivan Mesek, predsjednik Nadzornog odbora Varaždinskih vijesti kojem je mandat istekao u listopadu prošle godine istaknuo je da je još tada trebala biti održana skupština, ali ona nije bila niti sazvana.

- Zašto nije sazvana, tek treba utvrditi - istaknuo je Mesek dodavši da je za prošli tjedan bila sazvana Godišnja skupština koja je bila otvorena i ubrzo nakon toga i zatvorena jer nisu dobiveni dokumenti: računovodstveno izvješće i mišljenje revizorske kuće.

Događanja u «Varaždinskim vijestima» za eVaraždin.hr je komentirao i bivši zamjenik glavnog urednika «Varaždinskih vijesti» Antun Klarić.

Podsjetimo, Klarić je krajem veljače, nakon 15 godina koliko je proveo na toj funkciji, smijenjen s mjesta zamjenika glavnog urednika.

- Mogu reći samo da je pravna država napravila jedan važan korak i prekinula krim aktivnosti u «Varaždinskim vijestima» - rekao nam je Klarić.


Komentari