Varaždinski 3. mjesni odbor među najaktivnijima u gradu

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 08.09.2012. 08:18

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:15

U prostorima 3. mjesnog odbora u Varaždinu, Zagrebačka 17, svečanom sjednicom u četvrtak je obilježen Dan 3. mjesnog odbora.

Osim vijećnika koji participiraju u Vijeću, članova pet stranaka - SDP (6), HNS/HSU (3), HDZ (3) i Hrvatski laburisti- Stranka rada (1), sjednici su nazočili gradonačenik  Goran Habuš, zamjenik gradonačelnika Vjeran Radelić, predsjednik Gradskog vijeća Grada Varaždina Josip Hehet, te pročelnica Upravnog odjela za financije gđa. Mirela Ivanković.

Proslavu su uveličali i predstavnici PU varaždinske, policijski službenici - policajac u zajednici 3. MO Željo Grilec i policijski službenik za prometnu preventivu Davor Bezak, te drugi gosti i uzvanici.

Inače, radi se o jednom od najuspješnijih i najaktivnijih MO na području Grada. Dosad je održano osam sjednica, te je pokrenuto niz akcija s ciljem poboljšanja kvalitete života u 3. MO Varaždin. Aktivnosti su usmjerene i na poboljšanje prometne i komunalne infrastrukture. Od aktivnosti koje se trenutno odvijaju u prostorijama MO, osim onih dnevnih, uobičajenih, obnovljena je akcija besplatnog mjerenja šećera u krvi, krvnog tlaka, te davanje medicinskih savjeta, koja će se odvijati svakog prvog utorka u mjesecu, u vremenu od 8 do 10 sati.

Također, svakog prvog utorka u mjesecu patronažne sestre će u vremenu od 10 do 11 sati, održavati predavanje za dojilje s područja ovog MO.

Komentari