Vaš eVaraždin.hr danas slavi četvrti rođendan!

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 02.03.2014. 15:29

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Prije točno 48 mjeseci, 2. ožujka 2010. godine, s radom je započeo online medij Elektronički Varaždin  - www.eVarazdin.hr, i danas slavimo naš četvrti rođendan :-)

Od tada, skoro devet milijuna ljudi ga je posjetilo!

Već četiri godine naš portal donosi vijesti iz grada Varaždina, čitave Varaždinske županije, iz Hrvatske i svijeta, piše o raznim događanjima i najavljuje ih ... Potvrdu da radimo dobar posao dobivamo od Vas, naših čitatelja koji nam se javljate i podržavate naš rad.

Na svoj četvrti rođendan portal eVarazdin.hr se može pohvaliti s više od 27.840.000 pregledanih stranica. Portal bilježi konstantan rast, a posljednjih nekoliko mjeseci posjećuje ga mjesečno više od 300.000 čitatelja, a ta brojka se iz dana u dan povećava.

Inače, tijekom proteklih godina na portalu je objavljeno više od 28.000 članaka, što samo po sebi govori o kvaliteti portala koji je čitan i izvan granica RH, te iznimnom trudu uredništva.

To potvrđuje i činjenica kako sadržaj portala eVaraždin.hr prenose Index.hr, 24sata.hr, Večernji.hr, Jutarnji.hr i brojni lokalni portali.

Nastojat ćemo i dalje povećavati posjećenost i kvalitetu portala, privući nove i zadržati stare posjetitelje, a za sve one koji žele i imaju prijedlog ili ideju kako ga unaprijediti, naš mail je [email protected]

Upravo zbog vašeg povjerenja, pokrenuli smo u kolovozu 2012. godine i naše tiskano izdanje – Tjednik eVaraždin, s istim ciljevima i vizijom, kao i portal eVaraždin – kvalitetno i pravovremeno, neovisno informiranje naših čitatelja.

Izuzetno cijenimo sve Vas koji nas čitate i koji nam šaljete razne materijale koje s ponosom objavljujemo.

Zahvaljujemo Vam što nas čitate, hvalite, a ponekad i kudite!

Komentari