Vidovec Bios u Rijeci doživio prvi ligaški poraz u 2013. godini

Objavljeno: 15.04.2013. 00:41

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Utakmicom u Rijeci i porazom 28:24, Vidovec Bios okončao je drugi dio sezone, uoči završnog dijela natjecanja. Cilj koji je bio postavljen uoči sezone, plasman u Ligu 5-8, odnosno pokušaj borbe za Europu kroz tu ligu, na kraju je osvaren.

Nažalost bez borbe za europska natjecanja, jer su se ove sezone promijenile stvari u našem rukometu, pa prvoplasirana ekipa iz Lige 4 (srednje lige), ne ide u Europu.

Utakmicu u Rijeci vidovečki rukometaši su odlično otvorili, poveli 7:4, od čega je Vidaček zabio četiri pogotka. No, nakon dobrog ulaza u utakmicu, situacija se na parketu promijenila, Zamet je zaigrao znatno bolje, poravno na 7:7, i nakon toga više nije bilo povratka za igrače Vidovec Biosa.

Na odmoru je već +4 za domaće rukometaše, a prednost je tijekom drugog dijela još i rasla, na maksimalno sedam golova. Nije to bio dobar dan za Vidovec Bios, koji je tako prekinuo niz od čak 11 prvenstvenih utakmica bez poraza, započet još 2012. godine, domaćom utakmicom protiv Bjelovara.

U redovima Vidovec Biosa na ovom može dobiti tek nekolicina igrača, a sve ostalo, stručni stožer i igrači moraju zaboraviti. U redovima Zameta najefikasniji je bio Mrakovčić sa šest, dok je Bios predvodio Vidaček sa sedam golova.

Na kraju podnošljivijih četiri razlike, a nakon ovog poraza Vidovec Bios je „skliznuo“ jedno mjesto na tablici, sa petog na šesto mjesto.

Očekuje ih igranje u ligi sa Bjelovarom, Buzetom i Zametom, a već u ponedjeljak će se znati i raspored odigravanja te prvi protivnik Vidovec Biosa.

Zamet – Vidovec Bios 28:24 (16:12)

Zamet – Đurica (9+1 obr.), Vučko 3, Mrakovčić 6(2), Černika , Uzelac 2, Lončarić 3, Čosić 2, Kružić 4, Slavić (4+1 obr), Karaula, Montanari 2, Golik 3, Šakić 2, Vučetić.

Vidovec Bios – Grd (6+0 obr.), Dobovičnik 1, Peček 2, A. Melnjak 2(1), Jeftić 2, Svetec 1, Težak 1, Vincek, M. Melnjak, Vidaček 8, Lovrenčić, Turković, Balent (4+0 obr), Mišković 5, Herman, Marčec 2.

 

Komentari