Vidovec Bios: Uvjerljiva pobjeda za kraj pred prepunom dvoranom

Objavljeno: 04.12.2011. 12:28

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Posljednje rukometno kolo u Vidovcu, donijelo je dvoranu ispunjenu do posljednjeg mjesta, loše prvo i odlično drugo poluvrijeme za veliku pobjedu Vidovec Biosa...

Vidovec Bios – Dugo Selo 36:27 (14:14)

Vidovec. Dvorana Osnovne škole. Gledatelja 900. Suci: Jurinović (Zadar) i Mrvica (Biograd na moru).

Vidovec Bios -  Balent (5 obrana), A. Melnjak 4, Brkinjač, N. Melnjak 7, Vincek 5(4), Breljak 2, M. Melnjak 2, Vujović (14 obrana), Lovrenčić 2, Čolak, Jeftić 2, Turković 1, Dobovičnik 3, Lilić, Vidaček 1, Sršen 7. TRENER: Zvonimir Melnjak.

Dugo Selo - Duvnjak (14 obrana), Jelenić 8, Blatančić, Gjergji 3, Jurić 2, Mateljan, Da. Pavlović, Do. Pavlović 11, Kljak 1, Janđel (2 obrane), Mišković 2, Vojnović. TRENER: Tihomir Kapitan.

Cijelo prvo poluvrijeme domaći rukometaši bili su u zaostatku, pokušavali su dostići Dugo Selo, a to im je uspjelo tek predkraj poluvremena, kada su nakratko i poveli. Ipak, na odmor se otišlo s neriješenim rezultatom, čime struka domaćina nije mogla biti zadovoljna, kao niti prepuna dvorana u Vidovcu.

U nastavku buđenje domaćina i furiozan start, već u 38. minuti je 21:16, a u igri dominiraju Dobovičnik na srednjem vanjskom, Sršen na desnom vanjskom, a s krila je super-učinkovit Nenad Melnjak, koji zabija čak sedam pogodaka do kraja, uz šut 7/7! Vrijedi svakako spomenuti i iskusnog Vujovića, koji je obranio 14 lopti i praktički „spustio zastor“ na svoj gol u drugom dijelu.

U redovima Dugog Sela Domagoj Pavlović je postigao čak 11 golova, dok je Jelenić dodao osam, a može se izdvojiti i solidnog Duvnjaka na golu.

Na kraju velikih devet razlike za jesenskog prvaka, Vidovec Bios, a na kraju i ovacije u dvorani, u koju se natiskalo gotovo tisuću navijača. Veliki broj ostao je i kod dvorane, proslavivši uz glazbu te jelo i piće.

Nakon ove pobjede, te nakon što su Osijek i Moslavina odigrali neriješeno, razlika u odnosu na Kutinjane je sada 6, a Dugo Selo je na 7 bodova.



Komentari