Zbog radova do 1. prosinca zatvoren dio Cehovske ulice u Varaždinu

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 07.11.2013. 15:44

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Ilustracija

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji raskrižja, do 1. prosinca ove godine, za promet svih vozila  zatvoren je dio Cehovske ulice u Varaždinu i to od raskrižja sa Istočnom obilaznicom, odnosno državnom cestom D 2, do skretanja na prostor benzinske postaje.

U petak, 8. studenoga, s početkom u 20 sati, u Gradskoj sportskoj dvorani  Varaždin, Šetalište  Franje Tuđmana 1, održat će se javno okupljanje kulturno – zabavnog karaktera.

Povodom navedenog, a u cilju nesmetanog i sigurnog odvijanja javnog okupljanja, kao i sigurnosti posjetitelja prilikom dolaska i odlaska s istog, policija skreće pozornost posjetiteljima da svoja vozila parkiraju na parkiralištima koja se nalaze na prilaznim pravcima dvorani kako bi se izbjegla moguća gužva, te da obrate veću pozornost na svoja osobna vozila i stvari koje u njima ostavljaju, kako ne bi postali žrtvama kaznenih djela provala i krađa.

Ujedno policija podsjeća da je temeljem Zakona o javnom okupljanju, na javno okupljanje zabranjeno nositi oružje ili predmete pogodne za napad ili nanošenje ozljeda, nositi odoru, dijelove odore, odjeću, oznake ili druga obilježja kojima se poziva ili potiče na rat ili uporabu nasilja, na nacionalnu, rasnu ili vjersku mržnju ili bilo koji oblik nesnošljivosti.

Komentari