Željko Krajan novi trener Jelene Janković: Želim Jelenu ponovno vratiti na vrh

Objavljeno: 19.04.2012. 08:29

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Izbornik hrvatske Davis Cup reprezentacije Željko Krajan novi je trener tenisačice Jelene Janković. Jankovićeva, nekadašnji broj jedan, i Varaždinac dogovorili su suradnju, a njihov cilj je vratiti srpsku tenisačicu u sam vrh svjetskog tenisa.

Željko Krajan bivši je trener Ruskinje Dinare Safine koju je doveo na sam vrh ženskog svjetskog tenisa, a trenirao je i Slovakinju Dominiku Cihibulkovu čiji je zenit pod njegovom "dirignetskom palicom" bilo 15. mjesto WTA ljestvice.

Njegova nova igračica od utorka je Jelena Janković, nekadašnji broj jedan, a trenutno 18. igračica na svijetu koju će Varaždinac pokušati vratiti na stare staze.

- Dogovorili smo se i počeli raditi. Jelena i ja se pozajamo sa Toura više od pet godina, a cilj je vratiti se na bolji put prema vrhu. Prvo jednostavni dobro trenirati i vidjeti u kakvom je psihološkom stanju, a kasnije da Jelena ponovo počinje osvajati turnire- rekao je Željko Krajan.

Krajanovoj novoj igračici slijedi nastup za srpsku Fed Cup reprezentaciju ovog vikenda protiv Ruskinja u Moskvi, a zatim i prvi turnir u Stuttgartu.

Komentari