Zlatko Kanešić novi-stari trener Novog Marofa

Objavljeno: 31.07.2012. 11:33

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Foto: facebook

Zlatko Kanešić novi je stari trener Novog Marofa. Kanešić će na klupi zeleno-bijelih zamijeniti Đuru Kolonića koji je prošle sezone odveo Marofčane do naslova prvaka u najvišem rangu županijskog nogometa...

Novi Marof prošle je sezone osvojio prvenstvo u najvišem rangu županijskog nogometa, no nije se uspio plasirati u 3. HNL. Bolji od Marofčana bili su Virovitičani koji su ih u drugoj kvalifikacijskoj utakmici jednostavno „potopili“.

Ove sezone Marofčani su ponovo spremaju za napad na vrh 1. ŽNL, no s novim trenerom i nekoliko novih pojedinaca.

Otišli su Martan i Sabolić, dok su pristigli Jendok i Turković iz Rudara 47 te bivši Varteksovac Halilović koji je prošle sezone igrao u drugoj švedskoj ligi.

Novi-stari trener je Zlatko Kanešić koji je prije četiri sezone sa zeleno-bijelima osvojio prvo mjesto u 1.ŽNL. U prošloj sezoni Kanešić je vodio Jalžabet, a vodio je nekoliko županijskih ligaša.

Prije nego li je počeo svoju trenersku „avanturu“ po županijskim ligama, Kanešić je dugo godina bio trener u Varteksovoj školi nogometa.

Osim što su kroz njegove ruke prošli mnogi nogometaši, Kanešić je bio odličan nogometaš. U dresu Varteksa upisao je 267 nastupa i zabio impresivnih 66 golova.

Čelnici županijskog prvoligaša pred novog-starog trenera postavili su iste ciljeve kao što je imao njegov prethodnik Kolonić.

- Sa sada već bivšim trenerom Kolonićem razišli smo se u dobrim odnosima. Kanešić je već nekoliko puta bio trener Novog Marofa, a u ovom trenutku on nam je bio najbolje rješenje. Cilj je kao i prošle godine osvajanje 1. ŽNL- rekao je predsjednik Novog Marofa Vladimir Vuger.

Komentari