Županijski čelnici i gradonačelnik Ivanca u školi Radovan

Piše: eVz/ivanec.hr

Objavljeno: 15.11.2011. 08:45

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: ivanec.hr

Prigodom početka rada u obnovljenim prostorima OŠ "Metel Ožegović Radovan“ iz Radovana, zamjenik župana Varaždinske županije Milan Pavleković i gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić će zajedno s ravnateljicom škole Anom Koščak obići obnovljene i uređene školske prostorije, piše na službenim stranicama Grada Ivanca ivanec.hr

U srijedu, 16. studenog, varaždinski dožupan Milan Pavleković i ivanečki gradonačelnik Milorad Batinić sa suradnicima obići će Osnovnu školu Metela Ožegovića u Radovanu.

Ove godine Varaždinska je županija u obnovu i sanaciju školske sportske dvorane i povećanje sigurnosti učenika gradnjom pristupnog stubišta, postavljanjem svjetlosne signalizacije (u suradnji sa ŽUC-om) i autobusne nadstrešnice uložila više od 560 tisuća kuna.

Grad Ivanec je u rekonstrukciju kolektora za kanalizacijske i oborinske vode, uređenje školskog okoliša, iscrtavanje igrališta i pješačke staze uložio daljih 80 tisuća kuna.

Dužnosnike će u obilazak uređenih prostora povesti ravnateljica Ana Košćak, te će zajedno pogledati kako učenici rade u novim i boljim uvjetima za učenje i bavljenje sportskim aktivnostima u školi.


Komentari