odgovor

Čehok o izjavi Habijana da im je koalicija 'neuspjeli eksperiment': Kampanja, ništa drugo

Sudeći prema onome što je rekao, Ivan Čehok Habijanove riječi smatra predizbornom retorikom, no svejedno ima i poruku za njega...
Objavljeno: 15.03.2021. 12:44

Zadnja izmjena: 15.03.2021. 12:54

Foto: Arhiva

Gradonačelnika Varaždina Ivana Čehoka zamolili smo da komentira izjavu predsjednika gradskog HDZ-a Damira Habijana, koji je rekao da je koalicija s njime bio „eksperiment koji nije uspio“.

  • Habijan koaliciju s Čehokom nazvao eksperimentom koji nije uspio!, više ovdje.

Sudeći prema onome što je rekao, Ivan Čehok Habijanove riječi smatra predizbornom retorikom, no svejedno ima i poruku za njega.

Evo što je rekao:

- Nisam primjetio da je predsjednik Gradskog vijeća mislio na mene, a ako suradnju s našom Nezavisnom listom zaista smatra eksperimentom – onda mogu reći da je zahvaljujući toj suradnji on danas saborski zastupnik i predsjednik Gradskog vijeća, a HDZ dobio toliko glasova u Gradu Varaždinu. Razumijem da smo sad u predizbornoj kampanji i da će biti kojekakvih riječi, zbog čega ne bih tome pridavao preveliku pažnju - rekao je Ivan Čehok.

Podsjetimo, Damir Habijan danas je izjavio ovo:

- Kada govorimo o povjerenju, moram reći kako je očito da je u Gradu Varaždinu došlo do određenog narušavanja povjerenja s nekim ljudima i zato sam siguran da ova koalicija (danas potpisana s HSLS-om i HSU-om, nap.) jest budućnost i da neki eksperimenti nekad uspiju, a nekad ne. U ovom slučaju imam neki osjećaj da smo bliže ovome da nešto nije uspjelo, ali pred nama su četiri godine da napravimo sve ono što smo obećali u proteklom mandatu.

Komentari