tenzije na relaciji dviju stranaka

HNS-ovci Reformiste optužili za lažno predstavljanje

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 29.11.2018. 14:48

Zadnja izmjena: 29.11.2018. 14:48

Nakon što su jučer iz Reformista poručili kako su zbog inicijative općinske vijećnice Crnković započeli radovi u Općini Sveti Đurđ, odnosno projekt prometnice od rotora prema naselju Hrženica, danas je priopćenjem reagirao i HNS koji tvrdi kako su ''Reformisti ovoga puta otišli predaleko''.

<< Iz Reformista poručili: ''Inicijativom općinske vijećnice Crnković započeli radovi u Općini Sveti Đurđ''>>

Kako poručuju HNS-ovci, osim što se župan Radimir Čačić hvali Štromarovim projektima, otišli su i korak dalje, pa su uz hvalisanje, iznošenje neistina i čistog politikanstva, počeli i sa lažnim predstavljanjem.

- Gospođa Nadica Crnković nije vijećnica Općinskog vijeća niti je do sada sudjelovala na bilo koji način u radu istog, a spomenuti projekt je načelnik Jany - poručuju iz HNS-a i dodaju kako je projekt prometnice započet 2014.g. kroz naselja Obrankovec i Sveti Đurđ, dok je ovo samo nastavak spomenutog, a kao dokaz tome su i osigurana sredstva u proračunu općine za 2018. godinu.

Kako poručuju iz HNS-a,  ovakvo vođenje Županije i konstantno povećanje broja laži koje iznose reformisti vrijeđaju zdrav razum. - HNS Varaždinske županije poručuje županu Radimiru Čačiću da se napokon primi posla jer je odmaklo više od godinu dana od kad je na toj poziciji, a do sad iza sebe ima samo tri projekta, kupnju dvorca, šatora i balon - za kraj su poručili HNS-ovci. 

 

Komentari