sjednica županijske skupštine

Runac Čačiću zbog Štromara izrekao opomenu

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 29.11.2018. 12:27

Zadnja izmjena: 29.11.2018. 12:34

Na današnjoj sjednici Županijske skupštine na aktualnom satu, vijećnik Živog zida Marijan Dominko postavio je pitanje županu Radimiru Čačiću vezano uz projekte koji se trenutno provode u našoj županiji.

Naime, kako tvrdi Dominko, u biltenu Varaždinske županije pobrojani su svi županijski projekti, uz popratni tekst u kojemu je navedeno da je za njih zaslužan aktualni župan Radimir Čačić, dok s druge strane, kako je rekao Dominko,  bivši župan Štromar tvrdi kako je za projekte zaslužan on. - Zanima me tko od vas dvojice laže - rekao je Dominko.

- Svaki puta kada potpredsjednik Vlade gospodin Predrag Štromar izjavi da je dao i jednu lipu za bilo koju školu ili bolnicu u ovoj županiji - laže, laže, laže! Pozivam ga da se bilo gdje suoči sa mnom i da to meni u lice proba reći - odgovorio je župan Čačić i dodaje kako je Štomar samo potpisao projekte kojima se dozvoljava da županija daje svoje novce i uzima europske novce. Kako je nadalje ustvrdio župan, sve što je dao Štromar je 3 milijuna kuna za klizišta. 

Nakon što je Čačić rekao za Štomara da laže, predsjednik županijske skupštine Alen Runac izrekao mu je javnu opomenu. - Izričem vam opomenu jer ste rekli da potpredsjednik Vlade laže. Morali ste reći '' ne govori istinu'' -  rekao je Runac. 

 

 

 

Komentari