Adrenalinski vikend uz paintball, penjanje i besplatne palačinke u Lumini centru

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 02.06.2015. 08:58

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Ilustracija

Lumini centar postaje središte velike avanture 6. i 7. lipnja jer Adrenalinski vikend pruža penjanje na umjetnoj stijeni, paintball i socceramu uz vrijedne nagrade...

Aktivan vikend ispunjen adrenalinskom zabavom razveselit će sve male i velike posjetitelje Lumini centra u subotu i nedjelju, 6. i 7. lipnja. Svoju spretnost, brzinu i snalažljivost imat će priliku istražiti svi avanturisti, a najodvažnije očekuju i vrijedne nagrade.

Veliki izazov za sve posjetitelje zasigurno će predstavljati penjanje na umjetnoj stijeni koja će samo najhrabrije dovesti do samoga vrha. Uz penjanje na umjetnoj stijeni, posjetitelji mogu uživati i u paintball-u, sportu koji testira borbenost i preciznost, a donosi dinamičnu zabavu i nezaboravan provod. Iako su nogomet i pucanje na gol uglavnom rezervirani za muški spol, u Luminijevoj soccerami, svoje vještine s nogometnom loptom mogu iskušati i predstavnice nježnijeg spola.

Dodatni poticaj za isprobavanje ovih dinamičnih i avanturističkih sportova zasigurno su i vrijedne nagrade. Tako će adrenalin dodatno podignuti mogućnost osvajanja ulaznica za cjelodnevno kupanje u Toplicama Sv. Martin, poklon paketi trgovina Victus Lumini i Ciciban te ručak/večera za dvije osobe u restoranu La Batat u Toplicama Sv. Martin.

Tu iznenađenjima nije kraj jer Lumini je pripremio i jedno slatko iznenađenje u subotu, 6. lipnja. Riječ je o besplatnim palačinkama koje će dodatno zasladiti i razveseliti posjetitelje adrenalinskog vikenda uz predočenje računa iz Lumini centra u bilo kojem iznosu.  Palačinke će se dijeliti od 16 sati do isteka zaliha.

Zabava i druženje uz dinamičnu igru dobitna su kombinacija za sve posjetitelje Lumini centra zato ne propustite adrenalinski vikend u vodećem regionalnom shopping centru za cijelu obitelj.

Komentari