"Baci kuglu za..." socijalnu samoposlugu "Kruh Sv. Antuna"

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 10.12.2014. 11:59

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Ilustracija

Mjesečnik 30 dana, internetski portal eVaraždin i etjednik u suradnji sa Stadium Bowling kuglanama pokreću jedinstveni turnir u bowlingu "Baci kuglu za...".

Jedinstveni turnir u bowlingu organizira se s namjerom da se dobrovoljnim prilozima osoba iz političkog, kulturnog i društvenog života, predstavnika zdravstvenih i obrazovnih insttucija te gospodarstvenika i medija prikupe sredstva za kupnju namirnica koje će se ovog puta donirati Socijalnoj samoposluzi “Kruh Sv. Antuna” iz Varaždina.

- Želja nam je da akcija pod nazivom “Baci kuglu za ...” postane tradicionalna akcija te da je organiziramo više puta kroz godinu, a sve u svrhu pomoći najpotrebitijima, najugroženijim obiteljima i djeci slabijeg imovinskog stanja, kojih je nažalost u ovoj situaciji sve više - poručuju organizatori turnira.

Turnir "Baci kuglu za..." održat će se u ponedjeljak, 22. prosinca na Stadium bowling kuglanama u Lumini centru, a počinje u 18 sati. Minimalni prilog za sudjelovanje u turniru je 50 kuna.  

- Pozivamo sve osobe iz javnog života i njihove prijatelje da nam se pridruže, sudjeluju u našoj akciji te da se zabave i učine dobro djelo. Ukoliko dosad nisu igrali bowling, nadamo se da neće dvojiti hoće li nam se pridružiti, jer “baciti kuglu” doista nije teško, a sigurni smo da nikome neće biti dosadno, jer smo pripremili ugodnu i zabavnu atmosferu te druga iznenađenja - naglasili su organizatori turnira mjesečnik 30 dana, internetski portal eVaraždin i etjednik.

Organizatori mole da sudionici potvrde svoj dolazak do petka 19. prosinca 2014. godine. Potvrdu i broj sudionika pošaljite na kontakt: Davor Mašić, 091-6396-962 ili e-mail: [email protected]

Komentari