Besplatna Windows Server 2012 Hands-On radionica za studente

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 14.06.2013. 11:56

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Microsoft Innovation Centar i Microsoft Student Partners program u Varaždinu 18. i 20. lipnja organizira besplatnu Windows Server 2012 radionicu za studente s početkom u 18 sati.

Cilj radionice je upoznati studente s osnovama ove moćne i često korištene serverske platforme zajedno s nekim od novosti koje su došle u posljednjoj inačici.

S obzirom da se u "hands-on" modelu u fokus stavlja praktični rad svakog polaznika na računalu uz mentorstvo, studenti će imati ga priliku isprobati sve od instalacije Windows Servera 2012 pa do postavljanja osnovnih servisa/uloga, virtualizacije, sigurnosti i slično.

Radionica je prilagođena početnicima te za sudjelovanje nije potrebno nikakvo posebno predznanje.

Predavač radionice je višegodišnji Microsoft MVP, Microsoft Certified Trainer i voditelj Microsoftovog IT Pro User Grupe Varaždin/Čakovec Tomica Kaniški koji posjeduje veliki broj Microsoftovih IT Pro certifikata i mnoštvo praktičnog iskustva.

Ovo prilikom pozivamo sve studente koji su zainteresirani za radionicu da se prijave na: https://www.entrio.hr/event/windows-server-2012-student-hands-on-lab-798.

Ovim aktivnostima MIC Varaždin želi studentima omogućiti stjecanje IT znanja i iskustva s kojima se nemaju mogućnosti susresti za vrijeme formalnog obrazovanja te na taj način povećati njihovu vrijednost na tržištu rada.

Sve buduće aktivnosti varaždinskog MIC-a i MSP programa možete pratiti na njihovim Facebook stranicama  www.facebook.com/mspvz i www.facebook.com/micvz .

Komentari