Danas besplatni seminar o sljedivosti u sigurnosti hrane

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 19.04.2012. 08:55

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: uwex.edu

Županijska komora Varaždin u suradnji s Centrom za kvalitetu HGK, Ministarstvom poljoprivrede -Upravom za sigurnost hrane i fitosanitarnu politiku i GS1 Croatia - Hrvatskim udruženjem za automatsku identifikaciju, elektroničku razmjenu podataka i upravljanje poslovnim procesima, organizira seminar pod nazivom “Sljedivost u sigurnosti hrane” koji će se održati u četvrtak 19. travnja u 10 sati u ŽK Varaždin.

Seminar je besplatan, a namijenjen je svim subjektima u poslovanju s hranom i hranom za životinje te ostalim tvrtkama kojima je sljedivost važna sastavnica procesa proizvodnje, prerade ili distribucije, kao i svim ostalim zainteresiranim stranama u kontroli ili nadzoru sljedivosti hrane u prehrambenom lancu.

Na seminaru će biti prezentiran zakonodavni okvir, uloga sljedivosti i sustava brzog uzbunjivanja u RH, postupci opoziva i povlačenja proizvoda s tržišta, te praktična primjena sljedivosti zasnovana na GS1 globalnom sustavu standarda.

Predavači na seminaru su Domagoj Bojko iz Ministarstva poljoprivrede - Uprave za sigurnost hrane i fitosanitarnu politiku, Slobodan Romac iz GS1 Croatia – Hrvatskog udruženja za automatsku identifikaciju, elektroničku razmjenu podataka i upravljanje poslovnim procesima, a moderator je Nevenka Gašparac iz Centra za kvalitetu HGK. 

Komentari