9. i 10. srpnja

BIG JUMP 2016 - Skokom u Dravu recite DA! životu rijeka i skačite uz BELFAST FOOD

Objavljeno: 29.06.2016. 17:39

Zadnja izmjena: 29.06.2016. 17:52

Foto: Žan Novosel

Ovogodišnji BIG JUMP s istim ciljem, a to je podizanje svijesti o očuvanju rijeka, donosi još bolji zabavni program - riječki Belfast food zagrijat će sve one koji će zajedničkim skokom u Dravu podržati pravo svakog čovjeka na pristup čistoj vodi, živim rijekama i jezerima.

Krenimo od početka. 9. i 10. srpnja varaždinski rafting klub Matis u suorganizaciji WWF-a, Grada VaraždinaTZ Varaždinske županije,  organizira manifestaciju na rijeci Dravi na Dravskoj špici, odnosno starim dravskim bazenima.

Subota će krenuti laganini. U 16.30h počet će prijave za odbojku ili mali nogomet, ovisno o preferencijama, a u 17.00h počet će pravi turniri. Prijavljeni će moći pokazati sve svoje sposobnosti u odbojci na pijesku i u malom nogometu, a najbolji će osvojiti i nagrade.

U 20.00h počet će onaj noćni dio zabavnog programa, kad će bend Road Trippers svojim talentom zabaviti okupljene te tako najaviti zvijezde večeri - riječki Belfast Food koji će sa svirkom početi u 21h.

Nedjelja će biti dan prave kreativne idile. Od 10h kreće kreativna radionica za djecu - "Drava u prirodnom obliku", a u 11h okupljeni će slušati predavanje "Važnost očuvanja rijeke Drave". I nedjelja će biti puna igara. Tako u  12h kreće okupljanje i prijava ekipa za Igre UZ vodu. 

U 15h centralni događaj vikenda BIG JUMP – kad će svojim skokom u Dravu sudionici sudjelovati u simultanom skoku u rijeku koji se odvija u brojnim hrvatskim i europskim gradovima. Nakon skoka i plivanja u rijeci, nastavljaju se  Igre NA vodi u rafting čamcima do 18.30h kad će se podijeliti nagrade pobjednicima. Bend Captain's Daughter & The Sailors odsvirat će nedjeljni dan u noć.

Svi su pozvani i sve je besplatno!

Donosimo i video kako je bilo prošle godine...

 

Komentari