Budite dio kulinarskog showa: Almo Čatlak, Lumini i Victus kuhaju zajedno!

Objavljeno: 23.02.2015. 19:31

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Lumini centar

Što se kuha u Lumini centru provjerite na Weekend Cooking Showu "Kuhajmo zajedno" 28. 02. i 01.03. od 11 do 13 sati i od 16 do 18 sati. Budite dio kulinarskog showa s jednim od najpoznatijih hrvatskih kuhara Almom Čatlakom i osvojite vrijedne nagrade

U užurbanom tempu suvremenog života, okupljanje za obiteljskim stolom često pada u drugi plan. Kako bi potaknuli sugrađane na svakodnevni ritual zdravih obiteljskih objeda, Lumini centar i hipermarket Victus će omogućiti zajedničko kuhanje uz bok s najpoznatijim hrvatskim kuharom Almom Čatlakom na Weekend Cooking Show-u 28. 02. i 01.03 od 11 do 13 sati i od 16 do 18 sati.

U subotu, 28. veljače od 11 do 13 sati svi odrasli gurmani imat će priliku upoznati se s jednostavnim i brzim načinom pripreme zdravih, ukusnih ali i povoljnih jela za cijelu obitelj. Razlog više za dolazak je interaktivan i zabavan način predstavljanja specijaliteta s potpisom Alma Čatlaka koji će otvoriti i natjecanje u timovima od 16 do 18 sati, a neće ostati zakinuti niti gledatelji kulinarskog showa koji će postati stručni žiri u izboru najboljeg kuharskog tima.

Zajedničko kuhanje u timovima uz bok s Almom Čatlakom govori samo za sebe, a kada se tome pridodaju vrijedne nagrade hipermarketa Victus Lumini, glavnog sponzora događaja, kao i degustacija pripremljenih jela, postaje jasno kako je ovaj vikend u Lumini centru kao stvoren za male i velike hedoniste.

Victus Lumini i Almo Čatlak nisu zaboravili niti na kulinarske početnike, odnosno mališane kojima će se također pružiti šansa u nedjelju, 01. ožujka od 11 do 13 sati kuhati s jednim od najpoznatijih hrvatskih chefova, zabaviti se i osvojiti vrijedne nagrade. Šećer na kraju bit će natjecanje obitelji u pripremi raznih slastica, u nedjelju od 16 do 18 sati.

Pripremite se i na licu mjesta prijavite na ova uzbudljiva natjecanja, ili samo dođite kao gost, navijajte, degustirajte i uživajte u društvu Alma Čatlaka. Postanite kulinarska zvijezda svoje obitelji u Lumini centru, vodećem regionalnom centru za shopping i zabavu.

Komentari