sportska i gastronomska poslastica

Burgers and Barbells Vol III - Najfiniji i najjači party ponovo dolazi u Varaždin!

Objavljeno: 28.09.2020. 10:42

Zadnja izmjena: 28.09.2020. 10:44

CrossFit Varaždin i TTS Sport centar u Varaždinu 3. i 4.10.2020. ponovno organiziraju pravu sportsku i gastronomsku poslasticu!

Od trećeg 'Burgers & Barbells vol III' festivala dijeli nas manje od sedam dana! U tom terminu će se održavati 7. Varaždin Throwdown, veliko natjecanje u jednom od najatraktivnijih sportova u svijetu - Crossfitu, a istovremeno s natjecanjem organizirali su i 3. Maraschino BurgerFest na kojem su glavne zvijezde najfiniji burgeri te fenomenalne tortilje već renomirane Fest Za Jest ekipe.

Cilj organizatora BurgerFesta nije kvantiteta već kvaliteta, odnosno žele Varaždincima i njihovim gostima iz Hrvatske pokazati kako izgledaju pravi, kvalitetni burgeri!

Uz odličnu hranu i atraktivan sport svakako ide i odlična glazba tijekom oba dana, a u nedjelju vas očekuje pravo iznenađenje!

Ulaz na sportsko natjecanje i festival burgera je besplatan, a atraktivan program, kako sportski tako i gastronomski primjeren je svim generacijama i ukusima!

Najfinije burgere i tortilje moći ćete kušati od subote, 3.10. u popodnevnim satima, a nedjeljni ručak ćete moći preseliti na jednu od najljepših i najugodnijih terasa u Varaždinu, dok će sportski dio festivala započeti već u subotu ujutro. Svi ste pozvani! – poručuju iz TTS Sport centra.

Komentari