Buvljak: Ne propustite sajam školske trampe u Lumini centru

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 16.06.2015. 11:21

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Arhiva eVž

Kako bi maksimalno uživali u ljetnim praznicima i mirno dočekali sljedeću školsku godinu, Lumini je odlučio u subotu omogućiti svim vrijednim mališanima razmjenu svega sa školskim predznakom - od gumice, ravnala, šestara, pernica, pa do udžbenika, dresova i torbi...

Ne propustite 20. lipnja sajam školske razmjene uz bogat zabavni program za cijelu obitelj. Spojite ugodno s korisnim i osvojite vrijedne nagrade Lumini Shopping centra, hipermarketa Victus Lumini, knjižare Algoritam Profil Mozaika u suradnji s partnerom Eurocomom.

Ukoliko više ne trebate šestar - zamijenite ga setom ravnala! Iako zvuči predobro da bi bilo istinito, mijenjanje nepotrebnih školskih stvari za željene predmete moguće je zahvaljujući Lumini centru na sajmu školske trampe u subotu, 20. lipnja od 15 do 19 sati.

Osim školaraca, na školsku trampu pozvani su i mame, tate, djedovi, bake i ostala rodbina, a osim korisne razmjene sve posjetitelje očekuje bogat zabavni program. Tako se od 11 do 14 sati spremaju kreativne radionice, a koliko ste sretne ruke možete saznati od 15 sati uz kolo sreće koji omogućuje vrijedne nagrade. Posjetitelje nagrađuje Lumini shopping centar, hipermarket Victus Lumini, knjižara Algoritam, Profil i Mozaik te njegov partner Eurocom, a od nagrada izdvajamo: bicikl, veliku dječju ljuljačku, bazen, badminton set, ronilački set, lopte, poklon pakete Victus Luminija i Algoritam Profil Mozaika.

Neće ostati zakinuti niti ljubitelji kazališta jer organizatori najavljuju i prigodnu predstavu „Od unuka do djeda i obiteljska abeceda“ u 17 sati nakon čega slijedi nagradni kviz u 18 sati čiji pobjednik osvaja Lumini ljetni paket za plažu.

Na ovom školskom buvljaku moći će se iskusiti i „Obiteljska čarolija“ u 19 sati koja priprema upečatljivi mađioničarski nastup za cijelu obitelj.

Spojite ugodno s korisnim i ne propustite školsku trampu u Lumini centru, vodećem regionalnom centru za cijelu obitelj.

Komentari