Dobrotvorni Rotary bal mnogima će uljepšati Dan zaljubljenih

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 11.02.2012. 14:03

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Današnji će Rotary bal uz Valentinovo biti atraktivna priredba na kojoj će uz grupu Vizija nastupiti i zvijezda večeri, dramski umjetnik Adam Končić.

Za uzvanike, među kojima će ponovo biti i rotarijanci iz austrijskog Gradišća, organizatori su pripremili tradicionalne valentinske poklone – licitarska srca te bogatu tombolu.

- Dobrotvorni bal koji Rotary Club Varaždin već 19 godina organizira o blagdanu Valentinova, Dana zaljubljenih, najdugovječnija je rotarijanska priredba u našoj zemlji. Nastavljajući tu tradiciju Klub će i ove godine, u subotu 11. veljače, u hotelu Turist, organizirati dobrotvorni bal čiji će prihod namijeniti za Fond Nagrade za izvrsnost te za socijalne programe kluba – naglasio je predsjednik Rotary Cluba Varaždin Stjepan Talan.

I ove će godine na balu, u suradnji s Gradskim muzejom Varaždin, biti organizirana aukcija umjetnina naših poznatih likovnih umjetnika koju će voditi Goran Mališ.

- Djela koja ćemo ponuditi na Rotary balu mogla su se pogledati na izložbi koja je bila otvorena do 6. veljače u Galeriji starih i novih majstora– rekao je predsjednik Rotary Cluba Varaždin, istaknuvši pri tom kako će Klub i ove godine dio prikupljenih sredstava od aukcije namijeniti za globalnu rotarijansku akciju iskorjenjivanja dječje paralize – End Polio Now.
Uz dobru zabavu, uzvanici će uživati u gastronomskoj ponudi koju će pripremiti kuharski tim na čelu sa „Zlatnim kuharom“ Damirom Crlenim.

Na 19. dobrotvornom balu za Valentinovo Rotary Club Varaždin će dodijeliti i priznanja za podršku dobrotvornom radu Kluba.

Posebne plakete primit će tako predsjednik Uprave ludbreškog Grafičara Franjo Beser te direktor tvrtke Kos transporti Boris Kos, visoko rotarijansko odličje Paul Harris Fellow primit će Miroslav Bunić, predsjednik Uprave tvrtke Zagorje – Tehnobeton, dok će titula počasnog člana RC Varaždin biti uručena mr. sc. Franji Tureku, predsjedniku Uprave tvrtke MIV.

Rezervacije za 19. dobrotvorni bal Rotary Cluba Varaždin primaju se na recepciji hotela Turist, odnosno, na broju telefona 042/395-395, a cijena ulaznice iznosi 400 kuna.

Komentari