ovo vjerojatno niste znali

DRUGI NAČIN VEČERAS U VARAŽDINU Veterani hrvatskog rocka pravi su autori jednog od najvećih hitova 90-ih

Objavljeno: 08.07.2017. 11:36

Zadnja izmjena: 08.07.2017. 11:38

Foto: Facebook/YouTube

Večeras u 9 kod Fontane nastupa legendarni hrvatski rock band Drugi način - koji djeluju još od davne 1974. godine. Već 1975. godine kad su objavili svoj prvi album postali su iznimno popularni i cijenjeni.

Potom su prolazili kroz razne promjene stila i postave - od stare garde tu je još samo Branko Požgajec - pjevač, klavijaturist i flautist. Dosad su objavili 3 studijska albuma, a u povijest našeg rocka ušli su s pjesmama poput Prođe ovaj dan, Stari grad, Piši mi i brojnim drugim. Već preko 20 godina uglavnom su se usmjerili na nastupe - a danas samo iznosimo činjenicu koju njihovi brojni fanovi već znaju.

Hoće li i ovo pjevati večeras?

Mnogi se i danas sjećaju velikog hita 90-ih godina koju su izvodili Željko Krušlin i grupa Latino "Divno je biti nekome nešto". No, izvorno je to pjesma Drugog načina - koju nisu objavili na ploči, nego su je samo uživo izvodili. Popularni Kruška ju je negdje tako i čuo - a ostalo je povijest. Ne znamo hoće li Požgajec i ekipa večeras otpjevati ovu pjesmu, samo znamo da nas očekuje odličan nastup i putovanje u davne pjesme koje će trajati još jako, jako dugo.

 

 

Komentari