bilo bi šteta propustiti

FOTO Ove subote 13 varaždinskih dvorišta otvara svoja vrata uz bogate i besplatne sadržaje - evo što vas očekuje

Objavljeno: 02.07.2018. 12:34

Zadnja izmjena: 02.07.2018. 12:45

Foto: Luka Šalamun

Ove subote, 7. srpnja, od 10 do 13 i od 17 do 21 sat, 13 varaždinskih dvorišta otvara svoja vrata posjetiteljima kako bi mogli barem na jedan dan zaviriti u njihove skrivene kutke, a u svakom će dvorištu Varaždinci i turisti moći besplatno uživati u različitim i bogatim programima.

Četvrtu godinu za redom varaždinska dvorišta otvaraju svoja vrata svim posjetiteljima pa će vas tako bogati i raznovrsni programi dočekati u Purgerskom dvorištu, dvorištu Cvek, dvorištu Centra za mlade, dvorištu Malo slatko, dvorišu Galerija Zlatni ajngel, dvorištu Lavra, dvorištu Vugrinec, dvorištu palače Sermage, Plikinom dvorištu, Darwinovom dvorištu, dvorištu Muzeja anđela, Julijanovom dvorištu i dvorištu Županijske palače. 

- U svakom dvorištu biti će bogati programi kao što su radionice, popravci bicikla, izložbe, modna revija, degustacije i gastro ponuda. U Purgerskom dvorištu kojeg nije bilo prošle godine spajat će se sjever i jug, odnosno gostovat će povijesne postrojbe iz Dubrovnika. Također, novost je i mogućnost izrade vlastitih unikatnih cipela pod idejom 'Moj dizajn, moja šuza' gdje će u suradnji s TTF-om Varaždin i Bočak cipelama studenti prema vašoj želji izraditi dizajn cipela, a najbolji dizajn će biti realiziran - izjavila je Jelena Toth, direktorica varaždinske Turističke zajednice

Komentari