Glasni i žestoki The Evokers u podrumskoj sceni Zvonimir Rogoz

Objavljeno: 27.01.2015. 11:39

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: The Evokers

Varaždinski bend The Evokers održat će  koncertnu promociju svojeg prvog autorskog izdanja, EP albuma „Out to sin“ u subotu 31. siječnja u Podrumskoj sceni „Zvonimir Rogoz“.

Uz Evokerse svirat će i sjajni Garage in July iz Osijeka, vrući garažni rock bend koji je nedavno potpisao za Croatia records te jedinstveni i zanimljivi „Čudnoređe“ iz Zagreba. Nakon svirke, publiku će zabavljati gosti iznenađenja, a program se ostvaruje uz potporu Koncertnog ureda Varaždin.

Glasni i žestoki, Evokersi, pod ovim imenom okupljeni 2012. godine, gotovo su slučajno od session projekta starih prijatelja, postali koncertna atrakcija koja se prometnula u ozbiljan i ambiciozan autorski bend.

Od početne ideje - prizivanja duhova rock’n’rolla sviranjem garažnog rocka, odakle i ime bendu, The Evokers, sastavljeni od iskusnih varaždinskih glazbenika, koji između sebe pobrojano imaju respektabilno autorsko, sviračko i diskografsko iskustvo, ipak se nisu mogli oduprijeti zovu stvaranja vlastite glazbe.

Rezultat tog nagona je i „Out to sin“, autorski „6-track ep“, koji je dostupan na svim značajnijim streaming i download servisima (Deezer, Google Play Music, Spotify, iTunes, Amazon Digital Music).

Album je, u skladu s DIY tradicijom, snimljen uživo u studiju gitarista, snimatelja i producenta Danijela Ivankovića i zbog toga vjerno prenosi svu snagu, žestinu i beskompromisnost kojom bend osvaja na pozornici.

The Evokers su Siniša Kolarić (vokal, usnjak) Hrvoje Horvatić (gitara, Farfisa) Petar Čavlović (bubnjevi) Danijel Ivanković (gitara) i Matija Horvatić (bas).

Ulaz na koncert je slobodan.

Komentari