Hokejaši Medveščaka u srijedu na klizalištu u Varaždinu!

Objavljeno: 05.12.2011. 15:48

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Pan poziva sve navijače Medveščaka i hokejaške entuzijaste na druženje s Medvjedima na gradskom klizalištu u Varaždinu u srijedu, 7. prosinca u 16.00 sati...

Carlsberg Croatia sa svojim brendom Pan i hokejaši KHL Medveščak donose dio vatrene atmosfere Ledene dvorane zagrebačkog Doma sportova na gradsko klizalište u Varaždinu.

Druženje i zabava na ledu s hokejašima počinje u srijedu, 7. prosinca u 16.00 sati, a Medvjedi su u suradnji s Panom osmislili zanimljiv program koji garantira odličnu zabavu, puno smijeha i pozitivnu atmosferu svojstvenu utakmicama Medveščaka.

Tako će svi pravi ljubitelji ovog zimskog sporta i znatiželjnici imati prilike okušati se i u hokejaškim vještinama koje će im na ledu prezentirati igrači Medveščaka. Također, uz upoznavanje i razgovor, uvijek dobro raspoloženi Medvjedi spremno će se fotografirati s fanovima, a Pan je osigurao i pravu poslasticu za sve gorljive navijače Medvjeda - majice s njihovim autogramima koje će dečki podijeliti na licu mjesta.

Ovo je ujedno i najavno događanje ususret hokejskom spektaklu ARENA ICE FEVER presented by PAN tijekom kojeg će, od 8. do 22. siječnja 2012., zagrebački Medvjedi odigrati 7 utakmica u Areni Zagreb.

Druženje s Medvjedima i zabavni program trajat će do 17.00 sati, ulaz je slobodan, a moguća je i posudba klizaljki po simboličnoj cijeni.


Komentari