Hrvatska Mensa po četvrti puta sudjeluje u međunarodnom Danu inteligencije

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 21.06.2013. 07:56

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Ilustracija

Hrvatska Mensa po četvrti puta sudjeluje u međunarodnom Danu inteligencije, u kome svake godine sudjeluje dvadesetak zemalja diljem svijeta.

Budući da Hrvatska Mensa za Dan inteligencije nastoji održavati testiranja u gradovima u kojima dosad još nije održala testiranje te u gradovima u kojima rijetko održava testiranja, 28. rujna 2013. testiranja inteligencije će se održati u Buzetu, Čakovcu, Karlovcu, Umagu i Zadru, a od 23. do 26. rujna testiranja će se održavati u Zagrebu.

Kako bi se pristup testiranju omogućio što većem broju pristupnika, svatko tko plati testiranje do sedam dana prije testiranja, ima pravo na testiranje dovesti još jednu osobu potpuno besplatno.

Prijave za testiranja primaju se na web-stranicama Hrvatske Mense.

Hrvatska Mensa je neprofitna udruga visoko inteligentnih osoba koja djeluje u Hrvatskoj od 1997. godine.

Osnovna djelatnost Hrvatske Mense je provođenje testiranja građana i izdavanje međunarodno važećih certifikata, prepoznavanje i afirmacija inteligencije na dobrobit čovječanstva, podrška istraživanja inteligencije, njene prirode, značajki i uporabe te pružanje poticajne intelektualne i društvene sredine svojim članovima.

Hrvatska Mensa punopavni je član međunarodne organizacije Mensa koja okuplja preko 100.000 članova u više od 100 zemalja u svijetu.

 

Komentari