Humanitarni 7. Festival vina u Zlatnim Goricama uz eminentne glazbenike

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 29.05.2015. 08:26

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Arhiva eVž

Rotary Club Varaždin Jug u petak, 29. svibnja, u restoranu Zlatne Gorice, s početkom u 20 sati organizira tradicionalnu humanitarnu manifestaciju 7. Festival vina...

Manifestacija ima za cilj  prikupljanja pomoći za opremanje rodilišta Opće bolnice Varaždin. Ovim Vas putem molimo da pomognete u nabavci kolijevki za novorođenčad koji će uljepšati i učiniti ugodnim prve dane života i zajedničkog druženja majkama i njihovoj dječici.

U rodilištu Opće bolnice Varaždin godišnje se porodi 1600 - 1800 novorođenčadi iz Varaždinske, obližnjih Koprivničko-križevačke, Krapinsko-zagorske i Međimurske, te drugih županija. Novorođena se dječica smještaju uz majke kako bi majka djetešce mogla uzeti k sebi kad god to zaželi ili kad god to dijete zatraži.

Za sve posjetitelje pripremljeno je ugodno druženje, za što će se pobrinuti Gitarski trio studenti Muzičke akademije Zagreb Hrvoje Šenjug, Luka Stipanov, Luka Šijan, Blanka Tkalčić mezzosopran u pratnji Danijel Oto Zodiac benda...

Rotary klub Varaždin - Jug tako i ovom akcijom uz glazbeno-zabavni program nastoji provoditi rotarijanski moto “Služenje iznad svega”.

Komentari