Humanitarni jazz koncert na Podrumskoj sceni Zvonimir Rogoz

Objavljeno: 24.11.2014. 08:49

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Sljedećeg utorka, 2. prosinca na Podrumskoj sceni Zvonimir Rogoz u Varaždinu održat će se humanitarni jazz koncert glazbenog sastava "Kajtebriga".

Humanitarni koncert organizira Lions club Sv. Nikola, u suradnji s Koncertnim uredom Varaždin i HNK u Varaždinu, a sav prihod od prodanih ulaznica namijenjen je Udruzi savjetovališta "Uz tebe sam", koja je osnovana s ciljem savjetovanja, edukacije, promicanja, razvitka i unapređenja psihofizičkih sposobnosti djece, omladine, roditelja i drugih odraslih osoba, osoba s oštećenjima CNS-a, osoba s neuromotornim poremećajima, osoba s imunosistemskim bolestima te ostalih oblika pomoći.

"Kajtebriga" je sastav iz Varaždina koji njeguje različite stilove glazbe te na repertoaru ima obrade jazz standarda, šansona, pop i rock standarda, songova iz mjuzikala te autorskih skladbi članova ansambla, a iza sebe ima niz nastupa u Hrvatskoj i inozemstvu. Sastav "Kajtebriga" čine Hana Hegedušić (vokal), Gordan Perši (saksofon, klarinet), Petar Eldan (klavir), Aleksandar Vešić (bas) i Stanislav Muškinja (bubnjevi).

Koncert počinje u 20 sati, a ulaznice po cijeni od 30 kuna mogu se kupiti na blagajni HNK i na ulazu.

Komentari