Ivanečka Norijada u petak će biti održana u dvorani srednje škole

Objavljeno: 16.05.2012. 09:34

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Foto: Andrej Švoger / CROPIX

Glazbeno-scenski spektakl kojeg već zaista dugi niz godina tradicionalno pripremaju maturanti ivanečke srednje škole za završnicu svoje Norijade, i ove će se godine održati u dvorani srednje škole.

U petak, 18. svibnja, s početkom u 19 sati, 156 maturanta iz šest razrednih odjeljenja, odnosno Opće gimnazije, Ekonomske te Industrijsko-obrtničke škole, oprostit će se od svojih školskih kolega, profesora te škole, a završnici u dvorani prethodit će također tradicionalni mimohod gradom koji kreće u 18 sati.

Poseban je to te gotovo jedinstven način u Hrvatskoj na koji maturanti ivanečke srednje škole, predstavljajući se pritom velikom broju posjetitelja – roditeljima, bakama i djedovima, braći, prijateljima te mnoštvu građana, stavljaju simbolično točku na "i" svojem školovanju u svojoj obrazovnoj ustanovi.

Vjerujemo kako će još jedna generacija svoje posljednje bezbrižno ludovanje u originalnim uniformama, prisjećanjem na sve godine provedene zajedno, opraštanjem od profesora i svim ostalim što čini taj završetak toliko posebnim, obilježiti veselim plesnim i scenskim programom i da će uz zabavu bez ikakvih izgreda biti ponovo primjer cijeloj Hrvatskoj!

Komentari