Koncert za Valentinovo na lepoglavskom "Tawanu"

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 01.02.2012. 10:14

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: Nino Friščić

Valentinovo na lepoglavsku glazbenu scenu donosi koncert domaćih mladih perspektivnih glazbenika, a time zasigurno i kvalitetnu zabavu. Naime, na prigodnom koncertu u subotu 11. veljače nastupit će Luka Belani, Nino Friščić i Romana Pavliša te Lucija Juriša.

Jedan od najperspektivnijih autora domaće kantautorske scene Luka Belani 26-godišnji je Križevčanin, koji je u rasponu od dvije godine izdao dva zapažena albuma – prvijenac iz 2009. "B-Side Of My Mind" te "Changing Chapters" iz 2011. godine.

Belani će predstaviti pjesme s najnovijeg albuma i svim prisutnima priuštiti prvoklasnu glazbenu poslasticu!

Nino Friščić iz Ivanca, mnogima najpoznatiji kao bivši gitarist domaćih metal snaga Cold Snap te Romana Pavliša iz Koprivnice, prepoznatljivo lice s TV ekrana, gdje je sudjelovala kao finalistica showa Hrvatska traži zvijezdu.

Predana glazbi od malih nogu je i 19-godišnja Lucija Juriša iz Lepoglave koja je postala ponos svih svojih sugrađana, prijatelja i poznanika prošlogodišnjim sudjelovanjem u Supertalentu NoveTV, gdje je još jednom pokazala svoju kvalitetu.

Pred-valentinsku veselica rezultat je suradnje Nezavisne udruge mladih (NUM), odnosno projekta "Klub mladih Lepoglava" te Turističko kulturno-informativnog centra.

Glazbeni program počinje u 21 sat, a ulaznina je 10 kuna.

Komentari