Ljeto u Varaždinu

Košarkaški klub „Vindi“ danas će se predstaviti na Kapucinskom - u tijeku prezentacija sportskih klubova!

Koncertni ured Varaždin

Objavljeno: 13.07.2016. 13:07

Zadnja izmjena: 13.07.2016. 13:10

Foto: Koncertni ured Varaždin

Danas, 13. srpnja, u 19 sati na Kapucinskom trgu predstavit će se  ženski Košarkaški klub „Vindi“. U tijeku je prezentacija sportskih klubova grada Varaždina povodom manifestacije Ljeto u Varaždinu.

ŽKK Vindi je ženski košarkaški klub iz Varaždina. Sastoji se od seniorske i juniorske ekipe i škole košarke. Seniroska ekipa natječe se u drugoj Hrvatskoj ligi (A2), u kojoj je ove sezone osvojila 6. mjesto od ukupno 9 ekipa. Juniorska ekipa natječe se u Z-18 ligi, dok se škola košarke natječe u Z-12 ligi , koju organizira Košarkaški savez Koprivničko-križevačke županije. Osim liga, klub sudjeluje i na međunarodni i tuzemnim turnirima, a ove godine organizirao je Street ball uz podršku tvrtke Velpro.

Treninzi škole košarke održavaju se na VI. OŠ pod vodstvom profesora kineziologije Zlatka Knolmajera. Škola košarke predviđena je za djevojčice od 8 do 14 godina.

Treninzi juniorske i seniorske ekipe, djevojke iznad 14 godina, održavaju se pod vodstvom Ide Šnidarić, osposobljene trenerice košarke. Treninzi se održavaju u dvorani Graberje.

Komentari