''Primalje – zaštitnice žena''

Međunarodni dan primalja: u varaždinskoj bolnici organizira se dan otvorenih vrata

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 30.04.2019. 08:31

Zadnja izmjena: 30.04.2019. 08:38

05. svibnja 2019. obilježava se Međunarodni dan primalja. Ove se godine Dan primalja obilježava se pod motom Primalje – zaštitnice žena.

Kao i proteklih godina i ove će godine primalje Podružnice Varaždinske županije organizirati dan otvorenih vrata za trudnice i sve zainteresirane žene. Dan otvorenih vrata je prilika da se ženama približi posao primalje, da ih se upozna sa radom i porođajnim timom koji će biti uz njih u njihovom najvažnijem trenutku.

Dan otvorenih vrata će biti organiziran u Općoj bolnici Varaždin u petak, 03. svibnja 2019 godine, uoči Međunarodnog dana primalja, od 10:00 -14:00 sati na Odjelu rađaonice i puerperija u Službi za ginekologiju i opstetricij . U tom će vremenu trudnice i sve zainteresirane žene dočekivati primalje, koje će razgovarati s njima, kratko im prikazati rad , odgovarati na pitanja i na kraju ih odvesti u razgledavanje rodilišta.Pozivaju se sve buduće majke, trudnice i njihove pratnju da dođu na dane otvorenih vrata da upoznaju odjel i porođajni tim da se osjećaju sigurno kad dođu na porod za njih najvažniji dan u životu .

 

Komentari