Na fašniku u Lumini centru snovi mališana postat će stvarnost

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 09.02.2015. 13:46

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Lumini

Na fašničkoj čajanci u nedjelju 15. veljače mališane očekuju Pepeljuga, Snjeguljica, Elsa i Olaf, a u utorak 17. veljače u Mini Lumini igraonici održat će se „Bal pod maskama“...

Doživite kako mašta postaje stvarnost na fašničkoj čajanci u nedjelju, 15. veljače od 11 sati u Lumini centru. Sve mališane očekuju Snjeguljica i Pepeljuga zajedno s Elsom i Olafom, glavnim likovima najuspješnijeg crtanog filma na svijetu Frozen.

Da se svi snovi obistinjuju možete se uvjeriti na kreativnoj radionici Snjeguljice i Pepeljuge koje će od 11 sati i 15.30 sati pretvoriti svaku djevojčicu u istinsku princezu izrađivanjem individualiziranih i stiliziranih kruna. Kako biste u potpunosti zablistali u svojoj maski pobrinut će se Snjeguljica koja će od 12 sati i 16.30 sati umjetnički oslikavati lica kojima bi pozavidjela i „zlobna kraljica“.

Točno u podne temperatura u Lumini centru će se spustiti ispod nule zahvaljujući Elsi i Olafu, glavnim likovima iz crtića Frozen, najuspješnijeg crtanog filma na svijetu.

Tada će se moći doživjeti nikad uzbudljivija zima uz Elsinu kreativnu radionicu izrađivanja snjegovića Olafa. Mališani koji su više „noćne ptice“ moći će iskusiti dašak Frozena na kreativnoj radionici i u 16.30, a kako bi im druženje ostalo u trajnoj uspomeni organizirano je fotografiranje s Elsom i Olafom u 13 sati i 18 sati.

No tu fašničkoj zabavi nije kraj jer Lumini otvara i „Bal pod maskama“ u utorak 17. veljače u igraonici Mini Lumini od 16 do 19 sati. Osim što sam naziv događanja dovoljno govori, sve mališane očekuje umjetničko oslikavanje lica, nezaobilazne krafne, fašnički disko i izbor za „najbolji fašnički selfie“ na kojem će najbolje prema izboru Lumini tima, nagraditi Sportvision.  

Zato ne propustite fašnik kao iz bajke i pretvorite svoje snove u stvarnost u Lumini centru, vodećem reginalnom centru za shopping i zabavu.

Komentari