ne propustite

Navratite ovaj petak u Cesticu na fašničko ludilo

Objavljeno: 06.02.2018. 09:47

Zadnja izmjena: 06.02.2018. 09:52

Veliko fašničko ludilo ovog se tjedna nastavlja u Cestici gdje vas u petak s početkom u 15.30 sati očekuje mnoštvo zabave i veselih maškara.

Ovog petka, vlast u Cestici preuzimaju vesele maškare, a tradicionalni Fašnik u Cestici  okupiti će mnoštvo karnevalskih skupina iz Hrvatske i Slovenije.

Međunarodna karnevalska povorka već godinama okuplja veliki broj kako maski, tako i posjetitelja, a ovog puta najavljen je još veći broj fašničkih skupina pa zabave i veselja sigurno neće nedostajati.

Okupljanje maškara započinje u 15.00 sati kod Crkve Sv. Križa u Radovcu, a povorka kreće u 15.30 sati po već ustaljenom putu od crkve prema vatrogasnom domu u Cestici. Kod vatrogasnog doma biti će predstavljanje maski, gdje će posjetitelji moći vidjeti svu kreativnost i trud koji su vesele maškare uložile u izradu maski.

Organizator, udruga Pingo Cestica poziva sve, velike i malene, da se pridruže i super zabave jer vesela povorka nikoga neće ostaviti ravnodušnim pa nemojte propustiti priliku dobro se nasmijati i uživati u popodnevnim maskiranim satima ovog petka.

Komentari