za sve zainteresirane

NOVOST U LUDBREGU Sljedeće subote dođite na Crazyhill biciklijadu i neizostavni grah

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 30.09.2018. 09:04

Zadnja izmjena: 30.09.2018. 12:35

U subotu, 6. listopada ponovo vozite bicik i to na najnovijoj biciklijadi pod imenom CRAZYHILL. Voze se dvije rute, pa koju izaberete ili koliko možete, a po prvi puta za sve posjetioce biciklijade pripremljena je prezentacijsku izložba e-bicikala i promocija e-biciklizma.

S programom se kreće u 9,30 sati kada će se početi okupljati djeca iz OŠ Ludbreg od 2. do 5. razreda jer će se u 10,00h održati radionica "Biciklom sigurno u prometu" u organizaciji Zajednice tehničke kulture u suradnji s ludbreškom policijom. 

U vremenu kad stižu biciklisti i krenu prijave na jednu od dvije rute, djeca vrtićke dobi će pokazati svoje znanje o prometu na poligonu, a vrijedni službenici policijske postaje Ludbreg će ih upozoriti na eventualne greške i pokazati im pravilno i sigurno kretanje u prometu.

Biciklijada starta s trga u 13 sati. Trasa vožnje je cca 12,5 km kroz naselja: LUDBREG Trg Svetog Trojstva / CENTAR SVIJETA > Ulica centra svijeta > Ulica Petra Zrinskog > Ulica Ljudevita Gaja >>> HRASTOVSKO Ludbreška ulica > Vinogradska ulica >>> VINOGRADI LUDBREŠKI Puhlaki > Ravnice > Vinogradec > Vodotoranj > Križevačka ulica >>>LUDBREG Prigorska ulica > Koprivnička ulica > Ulica Miroslava Krleže > Ulica Kardinala Alojzije Stepinca > Trg Svetog Trojstva >>>

Svaki sudionik biciklijade (bilo rute Happy ili Crazy) dobiva startni paket koji uključuje startni broj, majicu, kapu i bidon, a po povratku u cilj dobiva i finišersku naljepnicu koja mu uz strani broj osigurava sudjelovanje u tomboli. Na povratku u cilj će vas dočekati odličan grah uz kojeg možete pratiti i vidjeti što su nam pripremili naše cure i dečki iz Ludbreških mažoretkinja i twirling kluba!

 

Komentari