Obiteljski vikend u Lumini centru

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 08.04.2015. 07:53

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Zoran Stanko

Lumini centar nastavlja punom parom s vrhunskim zabavnim sadržajima za cijelu obitelj. Ovog puta radi se o obiteljskom vikendu koji se održava 11. i 12. travnja, od 11.00 do 19.00 sati. Da se može očekivati nezaboravna vikend avantura za velike i male posjetitelje dovoljno govori bogat zabavni program koji uključuje niz zabavnih natjecanja i aktivnosti.

Tako će najmlađi uz pomoć svojih roditelja imati priliku pokazati koliko su vješti za volanom i jesu li dovoljni brzi da pobjede u utrci plasma autića. Nakon adrenalinske utrke, moći će se opustiti uz mini golf na kojemu će imati priliku pokazati svoje vještine na stazama različitih oblika s raznim preprekama. Osim zabavno-sportskog programa, Lumini centar nudi i aktivnosti za kreativne duše. Likovna i origami radionica neće razočarati ni najzahtjevnije male umjetnike jer će se moći naučiti nove vještine i korisni savjeti.

No tu obiteljskom vikendu nije kraj jer Lumini nudi i zabavne natjecateljske igre koji bude natjecateljski duh. Od romobilanja, olimpijade mini golfa, brzinskog slaganja kule od divovskih karata do tika-tački koji predstavlja natjecanje parova u vožnji „ljudskih tački“. Victus Lumini posebno će nagraditi najbolje natjecatelje u 'tika-tačkama', dok u ostalim disciplinama najbolje nagrađuju CineStar, nedavno otvorena trgovina Labor, te Sportvision. Najbolje natjecatelje očekuju i medalje, a diplome sve sudionike natjecateljskih igara kako bi obiteljski vikend ostao u trajnom sjećanju.

Komentari