izrazi svoj stav na ovaj način

Odazovite se na Zimski spust rijekom Dravom uz slogan: Dosta je! Spasimo Dravu od novih hidroelektrana!

Objavljeno: 08.01.2018. 20:07

Zadnja izmjena: 08.01.2018. 20:15

Zimski spust na kojem su svi dobrodošli, održat će se pod okriljem dugogodišnje kampanje 'Naše rijeke, naše blago' u subotu, 13. veljače u 9 sati, a okupljanje je kod doma “Lastavica” (Donja Dubrava ).

Kao što i sam slogan kaže, cilj Zimskog spusta rijekom Dravom je poslati poruku i podići sveukupnu svijest o važnosti očuvanja prirodnih bogatstava i biološke raznolikosti kojima rijeka Drava obiluje i predstavlja jedno od najvećih prirodnih blaga ove regije.

Ovim putem pozivaju se svi zainteresirani prijatelji prirode i oni željni novih avantura da  se pridruže na već tradicionalnom, devetom po redu, Zimskom spustu, kako bi zajedno poslali poruku za očuvanje i zaštitu prirode rijeke Drave te se javno izjasnili da se protivimo izgradnji hidroelektrana Molve 1 i Molve 2.

Sudionici mogu sudjelovati vlastitim plovilima, dok za sve one koji ne raspolažu svojim čamcima, organizator osigurava određeni broj čamaca, a broj mjesta je ograničen stoga požurite s Vašom prijavom.

Plan i program za sve sudionike je slijedeći:

Nakon okupljanja sudionika kod 'Lastavice' kreće se organiziranim prijevozom prema startu u Svetoj Mariji, nakon čega slijedi spust rijekom Dravom. Predviđeni dolazak u dom je oko 15 sati, gdje je uz okrijepu predviđen i nastavak ugodnog druženja, a za sudionike iz Varaždina organiziran je prijevoz autobusom iz Varaždina s polaskom u 8 sati.

 

 

Komentari