Natjecanje s pregršt iznenađenja

Ovogodišnje Tamburice u ringu spajaju Varaždinsku, Međimursku i Koprivničko-križevačku županiju – evo programa

Objavljeno: 06.07.2016. 13:51

Zadnja izmjena: 06.07.2016. 13:55

Foto: PR Lady

Drugu godinu zaredom održavaju se tradicionalne „Tamburice u ringu“, natjecanje tamburaških sastava, koje svake godine okuplja sve više sastava iz različitih županija diljem Hrvatske. Na taj se način prezentiraju najbolji hrvatski tamburaški sastavi.

„Tamburice u ringu“ ove su se godine proširile na tri županije – Varaždinsku, Međimursku i Koprivničko-križevačku. Puni rasporedi usred ljeta, nažalost, spriječili su predstavnike i Slavonije, Požege i Zagreba.

Ovogodišnje natjecanje održat će se 15. srpnja, a vodit će ga poznati glumac Jan Kereš, a gosti dolaze iz Zagreba i poznatiji su pod imenom F.A.C.E. Oni su mladi pop/rock bend s tamburama u pozadini.

Predstavit će se i pobjednici prvih „Tamburica u ringu“ – Tamburaški sastav „Berili“, koji su se statusom „Najbolji od najboljih“ okitili pjevajući hitove kao što su Severina „Tarapana“ i „Prvi poljubac“ Halida Bešlića. Pobjeda na prvim „Tamburicama u ringu“ omogućila im je nastupe na mnogim drugim događanjima.

Osim „Berila“, u  natjecanju raspoređenom u tri runde po dva tamburaška sastava, titulu će pokušati osvojiti i sastavi „Frikovi“ iz Male Subotice, „Gospoda“ iz Varaždina i okolice, „Zrin“ iz Čakovca, „Netopiri“ iz Koprivnice, a svoj dolazak potvrdio je i sastav iznenađenja, koji će ostati nepoznat sve do dana održavanja.

Najbolji sastav odredit ćete upravo vi, a dvoje s najviše glasova ide direktno u finale, a pobjednici osvajaju novčanu nagradu i vrijednu nagradu Automobila Lončar. . Dođite i oborite prošlogodišnji rekord od više od 500 posjetitelja. Kao i prošle godine, moći ćete se okrijepiti u svakom kafiću uz različite punktove i lijepe domaćice.

„Tamburice u ringu“ održavaju se pod organizacijskom palicom marketinške agencije PRLady, a generalni sponzori su Mea culpa, Myway, Caffe bar Sermage i Kavana Galerija.

Komentari