Parni Valjak: U Varaždinu smo doma!

Objavljeno: 31.01.2011. 14:19

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

U Varaždinu se osjećamo k'o doma i veseli me naravno da ćemo opet ovdje svirati. Varaždinska publika zna što je Valjak, ali i mi znamo što je Varaždin. Moramo to povjerenje opravdati i produžiti tu tradiciju koja traje jako dugo. Veseli nas svaki naš koncert, to je naš život i gdje god dođemo, pokušavamo ga živjeti što kvalitetnije.

Rekao je to Aki Rahimovski jutros u Gradskoj sportskoj dvorani gdje je uz ostale dečke iz Parnog Valjka predstavio njihov nadolazeći valentinovski koncert.

Posljednji put Parni Valjak za varaždinsku publiku svirao je u prosincu 2009. godine, a za petak 11. veljače dečki iz Parnog Valjka najavili su pravi spektakl.

- Osjećamo se kao napaljene zvijeri, uoči svakog koncerta, kako bi dali što više i bili što bolji. Svaki koncert je zato drugačiji, tako će i ovaj biti drugačiji od onog posljednjeg u Varaždinu, kojeg se svi rado sjećamo - nadovezao se Husein Hasanefendić Hus, ustvrdeći da posljednjih godina nešto rjeđe sviraju, s ciljem da svirke budu što kvalitetnije.

- Drago nam je da imamo ovako lijepi i veliki doček u Varaždinu, a uvijek kada je takav uvod, onda se i u nastavku dešavaju velike stvari. Moramo to povjerenje i opravdati na koncertu, a obećavam da ćemo dati sve od sebe – kazao je Husein Hasanefendić Hus okupljenim novinarima na press konferenciji.

Varaždinski koncert bit će zapravo i prvi ovog popularnog rock sastava u ovoj godini, tijekom koje će i izdati novi album, a na varaždinskom koncertu bit će premijerno izveden i treći singl s nadolazećeg albuma. Ulaznice za koncert bit će u prodaji od četvrtka 20.01., po cijenama od 80, 100 i 120 kuna u pretprodaji...

Varaždinski koncert bit će ponovno u organizaciji upravitelja dvorane Max Boegl Tehnobetona.

- Počinjemo koncertnu sezonu u ovoj Parnim Valjkom, a u ovoj godini će biti i više koncerata nego ih je bilo u 2010. godine. Posebno sam zadovoljan, jer se radi upravo o Parnom Valjku, jer su 2009. godine održali sjajan koncert, koji je tada bio naš rekord dvorane, jer je bilo i preko 6.000 ljudi. Nadam se da ćemo im se ovime barem malo odužiti za taj koncert – istaknuo je Neven Buljan, upravitelj dvorane.

Uz Max Boegl Tehnobeton suorganizator koncerta je tvrtka Promo Media, iz koje su najavili i brojna dodatna iznenađenja za koncert, a za ovaj koncert prvi puta će biti u prodaji Tribina plus. To je pozicija direktno nasuprot izvođačima, gdje je najbolji audio-vizualni doživljaj koncerta. Broj ulaznica je limitiran na tribini plus, a za prave sladokusce, cijena od 120 kuna ne bi smjela biti previsoka.

Pokrovitelj koncerta je grad Varaždin, a generalni sponzor koncerta bit će trgovačko poduzeće Branka d.o.o.

- Lani smo nekoliko puta izašli u susret u organizaciji ovakvih koncerata, tako smo odlučili i ove godine. Prepoznali smo ovaj koncert kao dobar marketinški potez i podržali ga. Mogu reći da već sada telefoni ne prestaju zvoniti, svi već pitaju za karte, stoga nema sumnje kako će interes biti velik – kazao nam je Marin Kelemenić, iz Branke d.o.o..

Ulaznice se mogu kupiti od četvrtka, u sustavu ulaznice.hr, u cafe baru time-out, u suvenirnici Varaždinskih vijesti te u trgovinama poduzeća Branka. Ulaznice će se također moći nabaviti i na Radiju 1 u Čakovcu.

U međuvremenu, do koncerta, poslušajte i jedan od prvih singlova s nadolazećeg novog albuma Parnog Valjka.


Komentari