Ples, glazba i slatke nagrade za kraj školske godine u Luminiju

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 08.06.2015. 09:57

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Arhiva eVž

Povodom završetka školske godine i početka ljetnih praznika, trgovački centar Lumini odlučio je nagraditi sve uspješne đake i prirediti im zabavni plesno - glazbeni vikend na kojem je ulaz slobodan za sve posjetitelje...

Tako će svi polaznici Univerzalnog plesnog studija Feel i njihovi gosti rasplesati Lumini centar u subotu, 13. lipnja s početkom u 17 sati.

Svojom završnom produkcijom, mali i veliki plesači pokazat će svoje plesačko umijeće koje su marljivo usavršavali cijelu godinu, a zasigurno će i nadahnuti neke posjetitelje Lumini centra da im se na jesen pridruže u otkrivanju novih plesnih koraka. U subotu od 16 sati, školarci će moći do kraja uživati u početku ljeta zahvaljujući Luminiju koji nagrađuje sve đake sladoledom do isteka zaliha.

Nedjelja, 14. lipnja rezervirana je za glazbu, a cijeli Lumini centar zasigurno će odjekivati poznatim hitovima uz koncert popularnih Mejaša s početkom u 19 sati. Uspješan kraj školske godine ne može se bolje proslaviti nego u Lumini centru uz zarazne glazbene hitove Mejaša i rasplesane polaznike UPS Feel.

Zato ne propustite vikend, 13. i 14. lipnja u Lumini centru, vodećem regionalnom centru za shopping i zabavu.

Komentari