„All style“ festival

Plesni klub D&D organizira trodnevni Salsa festival - 10 instruktora, 4 države, 24 radionice i 2 plesna partyja

Objavljeno: 10.08.2016. 13:50

Zadnja izmjena: 10.08.2016. 13:55

Foto: Ilustracija

Plesni klub D&D ove godine pokreće inicijativu i preuzima organizaciju trodnevnog Salsa festivala u terminu od 19. do 21. kolovoza. To će biti prvi trodnevni Salsa festival na našem prostoru, koji će uključivati deset instruktora, četiri države, 24 radionice i dva plesna partyja!

Festival je, kažu iz D&D-a, zamišljen kao „All style“ festival, koji uključuje upoznavanje s različitim stilovima različitih vrsta plesova – Salsa Cubana, Rueda de Casino, Bachata, Reggaeton, Salsaton, Argentinski Tango, Cuban Cha-cha, Kizomba, LA Salsa.

Instruktori su Ramon Noa Caraballo (Cuba), Nemanja Lazović (Srbija), Vedran & Valentina (BiH), Dejan & Svijetlana (CRO), Davor & Branka (CRO) i Ljubljana Cubana (SLO).

Za početnike se spremaju početne i srednje radionice prilagodene salserosima i drugim ljubiteljima plesa koji nemaju dugogodišnjeg plesnog iskustva. Oni malo napredniji mogu dodatno uvježbati svoja plesna umijeća na naprednim radionicama.

Vrlo je popularno spajanje odmora i salsa festivala. Plesači, dolazeći na festival, žele razgledati mjesto i upoznati kulturu, stoga u D&D-u smatraju da bi vrijeme Špancirfesta bilo idealno za organizaciju ovog događaja i prezentaciju Varaždina.

Komentari