Promocija knjige "Retorika i društvo" u Galerijskom centru Varaždin

Objavljeno: 23.11.2014. 18:30

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

U petak, 28. studenoga u organizaciji Galerijskog centra Varaždin održat će se promocija knjige "Retorika i društvo", koju je napisalo dvoje mladih stručnjaka za retoriku, Varaždinka dr.sc Gabrijela Kišiček i prof. Davor Stanković.

Riječ je o mladim autorima koji se dugi niz godina bave retorikom, komunikologijom, komunikacijama u praksi, a zanimljivo da oboje, uz svoje redovne poslove, rade ili su radili i kao fonetičari na nacionalnim televizijskom kućama. Najavljujući promociju knjige, iz Galerijskog centra Varaždin ističu kako su autori, zbog raznih iskustava u svom svakodnevnom radu, smatrali da moraju ukazati na važnost retorike kao i na njezinu široku primjenu u raznim segmentima društva (politika, mediji, posao, posebne prigode i dr.).

Osim autora, promociji knjige će prisustvovati te o knjizi govoriti dr.sc. Davor Nikolić s Filozofskog fakulteta u Zagrebu, televizijska voditeljica Mia Kovačić te Andrea Vodanović, specijalistica međunarodnih odnosa i diplomacije, zaposlena u Europskom parlamentu. Uvodničar i domaćin bit će ravnatelj Galerijskog centra Varaždin Ivan Mesek.

Promocija će se održati u prostorima Galerijskog centra Varaždin na Trgu Miljenka Stančića s početkom u 20:30 sati.

Komentari