Prvog dana proljeća mnoge aktivnosti u Rajskom vrtu Muzeja anđela

Objavljeno: 17.03.2015. 16:02

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Ilustracija

Prvi dan proljeća, 21. ožujka, i ove će godine biti obilježen u Muzeju anđela, točnije u Rajskom vrtu.

Mali kreativci koje će proljeće navesti put Muzeja anđela, moći će sudjelovati u radionici "Nacrtaj svojeg anđela".

- Ova zanimljiva radionica savršena je za ukrašavanje majica, hlača, torba ili nekog drugog predmeta, stoga je poželjno da sudionici ponesu sa sobom neki predmet koji žele oslikati pomoću POSCA flomastera. POSCA flomasteri su idealni za razne površine; od kože i keramike do tkanine - poručuju iz Muzeja anđela.

Radionicu za mališane vodit će umjetnik i slikar Željko Prstec. Sve informacije i rezervacije mogu se dobiti na broj 098/512-894 ili ostavite poruku na Facebook stranici- Muzej angela. Radionica će početi u 11:30.

- Subota će ostati zapamćena po još jednoj važnoj stvari – naime, u subotu će biti proglašenje pobjednika Natječaja umjetničke fotografije "Nismo ni znali da sreli smo anđela",  koji traje upravo do prvog dana proljeća, o pobjedniku odlučuju korisnici društvene mreže Facebook, tako da će nagradu, autorski rad Željka Prsteca iz serijala „Grad u kojem spavaju anđeli“, dobiti ona/j natjecatelj/ica koji sakupi najviše popularnih lajkova. Svi zainteresirani, još kratko mogu  glasati za svog favorita na FB stranici Muzej angela - najavili su iz Muzeja anđela.

Rajski vrt otvorit će svoja vrata za posjetitelje željne opuštanja, a u kratkom programu sudjelovat će Varaždinske mažoretkinje.

 

Komentari