Puštene u prodaju dodatne ulaznice za koncert Olivera i Harija u Areni

Piše: evarazdin

Objavljeno: 19.04.2012. 14:12

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Ulaznice za koncert Olivera Dragojevića i Harija Rončevića puštene su u prodaju prije nekoliko tjedana. Obožavatelji su za spomenuti koncert pokazali veliki interes pa su organizatori bili prisiljeni pustiti još dodatnih ulaznica u prodaju...

Spomenuti dvojac, koji će u varaždinskoj Areni nastupiti 5. svibnja, srušio sve granice prodaje.

Obožavatelji su pokazali veliki interes za ovaj koncert, najavljen kao jedan od najromantičnijih koncerata. Nakon unaprijed rasprodanog riječkog koncerta za Valentinovo, Oliver i Hari jedva čekaju dolazak u varaždinsku Arenu, pred publiku koja je već nekoliko puta pokazala da želi i voli ugostiti dobru pjesmu.

Organizatori su tako u prodaju pustili i dodatne ulaznice za tribinu plus (tribina nasuprot bine) koje koštaju 100 kuna i za VIP tribinu (ulaznica uključuje i parkirno mjesto) po cijeni od 150 kuna.

Ulaznice za tribinu plus mogu se kupiti u sustavu Eventima te u trgovinama Branka i Time out-u u Varaždinu te u Caffe baru Arcus i na Radiju 1 u Čakovcu.

Ulaznice za VIP tribinu mogu se kupiti u sustavu Eventima. U sustavu Eventima mogu se kupiti i ulaznice za tribinu po cijeni od 90 kuna te parter po cijeni od 80 kuna.

 Popis prodajnih mjesta je sljedeći:  

 Varaždin – trgovine Branka i Time out

Čakovec – Caffe bar Arcus i Radio 1

Ivanec – Kavana Ivana

Novi Marof –Caffe bar Prestige

Ludbreg – Caffe bar Jura

Prelog – Pizzeria Rosa

Mursko Središće – Caffe bar Alaya

Palovec – Domino bar

 

Komentari