Radionica "Aktivno upravljanje karijerom" i tribina "Socijalno poduzetništvo" u CISOK-u

Objavljeno: 20.02.2015. 11:37

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Ilustracija

Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri Varaždin u drugom dijelu veljače organizira radionicu "Aktivno upravljanje karijerom" te tribinu "Socijalno poduzetništvo".

U ponedjeljak, 23. veljače s početkom u 13 sati, održat će se radionica "aktivno upravljanje karijerom". Ciljna populacija radionice su nezaposlene osobe i tražitelji zaposlenja.

- Korisnici će se moći upoznati s važnošću cjeloživotnog učenja i upravljanja vlastitom karijerom. Također, steći će znanje kako ispuniti upitnik samoprocjene vlastitih znanja, vještina i sposobnosti, a održat će se i rasprava o mogućim načinima razvoja istih - poručuju iz CISOK-a.

Na tribinu "Socijalno poduzetništvo" pozvani su svi zainteresirani, a održate će se 26. veljače u 14 satiu Centru za mlade Varaždin (Kolodvorska ulica, bivša zgrada Doma željezničara).

- Socijalno poduzetništvo se danas ubrzano razvija i privlači sve veću pozornost u različitim sektorima. Koliko ste sami upoznati sa socijalnim poduzetništvom? Jeste li čuli za poduzeće Hedona iz Križevaca ili Humana Nova iz Čakovca. Ova tribina prava je prilika da na temelju primjera dobre prakse čujete što je socijalno poduzetništvo. Što je zajedničko ovoj vrsti poduzetništva i drugim vrstama poduzetništva? Koje su prednosti, a koji nedostaci? Je li upravo socijalno poduzetništvo prilika za vas? Odgovore na ova i brojna druga pitanja dat će vam naši gosti, predstavnici poduzeća i udruga koji djeluju kroz socijalno poduzetništvo.  Dođite, naučite nešto novo o poduzetništvu, možda je upravo ovo prilika koju ste čekali - poručuju iz CISOK-a.

Prijave na aktivnosti obavljaju se telefonom na broj 042/302-179 ili emailom [email protected]. Kontakt osobe su Marijana Dodigović i Sanja Ježić, a sudjelovanje na svim aktivnostima je besplatno.

Komentari