Sajam: Revije, pjevači, glazbenici i zabavljači na Danima vjenčanja

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 25.10.2012. 19:44

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Ovogodišnja sajamska priredba pod nazivom "Dani vjenčanja u Varaždinu 2012" održati će se 17 i 18. studenog u sportskoj dvorani Graberje i pripadajućem balonu. Uz predstavljanje svakog izlagača i nagradne igre za posjetitelje pripremili smo bogat zabavno glazbeni program koji će se odvijati tijekom cijelog dana u subotu i nedjelju.

Program će voditi poznata varaždinska televizijska voditeljica Andrea Loparić i varaždinski novinar i voditelj Saša Grabarić. Za tu priliku imamo u tlocrtu dvorane predviđenu veliku povišenu binu za glazbenike i pjevače te pistu za modne revije i cjelokupni program sa predstavljanjem izlagača.

Modne revije su predviđene u suradnji sa salonima vjenčanica i buticima, a nosit će ih manekeni sjeverozapadne Hrvatske. U planu je i humanitarna revija s poznatim osobama sjeverozapadne Hrvatske, kako bismo pomogli udruzi "Faranov ranč" koja se bavi terapijskim jahanjem za djecu s posebnim potrebama.

Frizerski saloni će imati priliku predstaviti se kroz natjecanje izrade najljepše i najmaštovitije vjenčane frizure, a vizažisti i kozmetički saloni kroz prezentaciju šminke.

U zabavno-glazbenom djelu programa svoj dolazak i nastup su potvrdili na Danima vjenčanja u Varaždinu Mirko Švenda - Žiga, Ivica Pepelko, Mejaši, marjachii sastav "El Combo", Kavaliri, Carevi, Taliri, Nenad Kumrić-Charlie, Plesi studio Harmony, Plesni studio Takt, Tequila band, Aqustic band, Enigma band, Cool band I drugi… Posebni gosti u zabavno glazbenom programu u subotu i nedjelju će biti: Klapa Motovun, te poznati slovenski ženski ansambl narodne glazbe "Navihanke".

Uključen je i Radio Megaton, koji će u subotu 17.11. izravno s Korza prenositi emisiju "Megatomanija".

Od zabavljača koji se pojavljuju na različitim eventima I svadbenim svečanostima gostovat će Davor Dretar - Drele – poznati hrvatski radijski voditelj i zabavljač, Denis Bašić – poznati hrvatski imitator, "Slavek" – Kristijan Petrović-Kiki televizijski voditelj VTV televizije.

Komentari