ne propustite

Steiner EKV Tribute Band, polaznici radionice rock gitare i Mali slavuji - Ljeto u Varaždinu u petak govori glazbom

Objavljeno: 22.06.2016. 16:02

Zadnja izmjena: 22.06.2016. 17:51

U petak na manisfestaciji Ljeto u Varaždinu očekuje nas nekoliko zanimljivih glazbenih rock trenutakai jedan za one nešto mlađe i nježnijeg ukusa. Tako će posjetitelji moći uživati u nekoliko koncerata, već od poslijepodnevnih sati. 

Na Kapucinskom trgu u 17 sati zazsvirat će bend polaznika radionice sviranja rock gitare Društva naša djeca Varaždin. Kroz Radionicu  pod vodstvom Damira Tomčića do sad je prošlo 830 djece, a trenutno Radionicu pohađa 130 djece. Nastup na manifestaciji Ljeto u Varaždinu postao je tradicionalan tako da će se i ove godine predstaviti varaždinskoj publici i promovirati Radionicu i cjelokupno Društvo naša djeca Varaždin. 

Na Kazališnom trgu, u 19 sati, zapjevat će "Mali slavuji",  glazbena radionica također u sastavu Društva naša djeca Varaždin, pod vodstvom Zdenke Knapić.
Veseli i zabavni ritmovi ispunit će prostor trga, tako da nećete pogriješiti ako ih odete pogledati i naravno, poslušati. Djeca zabavan repertoar pjevaju individualno i grupno,. 

Nakon raspjevanih Slavuja, u 21 sat na Kazališnom će trgu zasvirati Steiner EKV tribute band. Svi ljubitelji Ekatarine Velike uživat će u nekim od najboljih stvari ovog kultnog benda.  Steiner EKV Tribute Band čine vokal Kristijan Baranić Kiki, bubnjar Renato Rešetar, gitarista Aleksandar Tolić - Sandy i bas gitarista Anđelko Novak - Kmica

Na koncertu izvode gotovo sve hitove EKV-a, a predstavili su se kao vrhunski glazbenici koji su bili prepoznati i od autora knjige „Mesto u mećavi“ Aleksandra Žikića, o osnivaču EKV-a Milanu Mladenoviću, na čijoj su promociji sudjelovali. Steiner obuhvaća sve najbitnije hitove i one najbitnije pjesme EKV koje fanovi vole i znaju poput: "Oči boje meda", "Budi sam na ulici", "Aut",  "Kao da je bilo nekad", "Par godina za nas", "Novac u rukama", "Tatoo", "Ti si sav moj bol", "Zemlja " i mnoge druge.

Komentari